Ohjeita ePress® -palvelun käyttämiseen / FAQ

ePress® -palvelusta

ePress® on sanoma- ja aikakauslehtien digitaalinen julkaisualusta sekä reaaliaikainen uutispalvelu, jonka lehtivalikoimasta löytyy kaikkien suurimpien kustantajien lehdet digitaalisessa muodossa.

Palvelua voi käyttää sadoissa ePress® –lukupisteissä millä tahansa internet-yhteydellä varustettujen laitteiden kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimella ilman erillisten sovellusten tai lisäosien asentamista.

ePress® -palvelua voi käyttää minkä tahansa internet-yhteydellä varustettujen laitteen kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimella osoitteessa www.epress.fi ilman erillisten sovellusten tai lisäosien asentamista.

Lukeaksesi ePress® -palvelun lehtiä tarvitset lukuoikeuden. Näitä taroavat ePress® -palvelun kumppaniverkostoon kuuluvat jakelu- eli lukupisteet niin toimipisteissään paikan päällä asiakkaiden käyttöön tarkoitetuilla päätteillä, HotSpot -yhteyden kautta omalla laitteella tai etänä, jakelupisteen avaaman lukuoikeuden mukaisesti (esim. kirjastoverkko).

ePress® -palvelun käyttö tapahtuu palvelun jakelijaverkoston tarjoamien lukupisteiden kautta. Näitä ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laajan ja korkeatasoisen lehtivalikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun omille asiakkailleen.

Sinua lähimmän lukupisteen löydät sivultamme ePress® -lukupisteet. Lukupisteen tunnistat helposti myös paikan päällä olevista info- ja opastemateriaaleista.

Lukeaksesi ePress® -palvelun lehtiä tarvitset lukuoikeuden. Näitä taroavat ePress™ -palvelun kumppaniverkostoon kuuluvat jakelu- eli lukupisteet niin toimipisteissään paikan päällä asiakkaiden käyttöön tarkoitetuilla päätteillä, HotSpot -yhteyden kautta omalla laitteella tai etänä, jakelupisteen avaaman lukuoikeuden mukaisesti (esim. kirjastoverkko).

Käyttääksesi ePress® -palvelua, sinun tulee kirjautua palveluun lukupisteen myöntämillä kirjautumistunnuksilla tai tavoilla.

ePress® -lukupisteet

ePress® -palvelun käyttö tapahtuu palvelun jakelijaverkoston tarjoamien lukupisteiden kautta. Näitä ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laajan ja korkeatasoisen lehtivalikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun omille asiakkailleen.

Sinua lähimmän lukupisteen löydät sivultamme ePress® -lukupisteet. Lukupisteen tunnistat helposti myös paikan päällä olevista info- ja opastemateriaaleista.

ePress® HotSpot on ePress™ -jakelukumppanin asiakkailleen tarjoama lukupiste, jossa palvelu on käytettävissä asiakkaan omalla Wi-Fi-ominaisuuden sisältävällä laitteella kuten älypuhelimella, tabletilla ja kannettavalla tietokoneella.

Palvelun käyttäminen edellyttää liittymistä jakelukumppanin tarjoamaan Wi-Fi-verkkoon, jonka jälkeen ePress® -palvelu on vapaati käytettävissä laitteen internet-selaimella osoitteessa www.epress.fi.

ePress® HotSpot -lukupisteet löydät sivultamme ePress™ -lukupisteet. Lukupisteen tunnistat helposti myös paikan päällä olevista info- ja opastemateriaaleista.

Monet ePress® -jakelukumppanimme tarjoavat asiakkailleen ePress® -palvelun lukuoikeuksia myös etänä. Näitä ovat muunmuassa kirjastoverkot sekä yksityiset toimijat, jotka haluavat tarjota ePress™ -lukuelämyksiä asiakkailleen osana omaa palveluaan.

ePress® -etäkäyttäjänä saat lukuoikeuden palveluumme kirjautuessasi etä-lukuoikeuksia tarjoavan jakelupisteen palveluun. Tämän jälkeen ePress® -digitaalinen lehtihylly on luettavissasi osoitteessa www.epress.fi.

ePress® -palvelun käyttö

ePress® -palvelun käyttö jakelukumppanimme tarjoamassa lukupisteessä, kuten kirjastojen asiakastietokoneilla on helppoa. Avaa tietokoneen selain, siirry sivustolle www.epress.fi ja kaikki lehtemme ovat luettavanasi.

Mikäli tarvitset apua palvelun käyttämiseen, auttaa lukupisteen henkilökunta sinua mielellään.

ePress® HotSpot on palvelumme jakelijakumppanin tarjoama Wi-Fi-yhteyden kautta tarjoama lukuoikeus palveluumme. Kirjautumalla omalla laitteellasi lukupisteen tarjoavan toimijan Wi-Fi-verkkoon, saat automaattisesti lukuoikeuden ePress® -lehtivalikoimaan. Siirry vain selaimellasi osoitteeseen www.epress.fi ja nauti lukuhetkestäsi.

Mikäli tarvitset apua lukupisteen tarjoaman jakelijan Wi-Fi-verkkoon liittymiseen, tai palvelun käyttämiseen, auttaa lukupisteen henkilökunta sinua mielellään.

Monet ePress® -jakelukumppanimme tarjoavat asiakkailleen ePress™ -palvelun lukuoikeuksia myös etänä. Näitä ovat muunmuassa kirjastoverkot sekä yksityiset toimijat, jotka haluavat tarjota ePress® -lukuelämyksiä asiakkailleen osana omaa palveluaan.

ePress® -etäkäyttäjänä saat lukuoikeuden palveluumme kirjautuessasi etä-lukuoikeuksia tarjoavan jakelupisteen palveluun. Tämän jälkeen ePress® -digitaalinen lehtihylly on luettavissasi osoitteessa www.epress.fi.

Mikäli tarvitset apua palvelun etäkäytössä, auttaa lukuoikeuden sinulle tarjoavan jakelupisteemme henkilökunta ja asiakaspalvelu sinua mielellään.

ePress® -palvelu on laajasti saatavlla kirjastojen kautta. Ja kirjastosta riippuen, tarjoavat ne lukuoikeuden palveluun niin toimipisteidensä asiakastietokoneilla, HotSpot -Wi-Fi -verkon kautta tai etäkäyttömahdollisuuden. 

Kun kirjastosi tarjoaa ePress® -digitaalisen lehtihyllyn sinulle etäkäyttönä, tulee sinun aloittaa palvelun käyttö kirjautumalla oman kirjastosi kirjastoverkkoon kirjastokortin- tai muun kirjaston tarjoaman tunnistautumistavan kautta. Tämän jälkeen ePress® -digitaalinen lehtihylly on luettavissasi osoitteessa www.epress.fi.

Mikäli tarvitset apua palvelun käytössä, auttaa palvelun sinulle tarjoavan kirjaston henkilökunta ja asiaaspalvelu sinua sekä kirjastoverkkoon kirjautumisessa että ePress® -palvelun käytössä.

ePress® -palvelun lehtivalikoima

ePress® on sanoma- ja aikakauslehtien digitaalinen julkaisualusta sekä reaaliaikainen uutispalvelu, jonka lehtivalikoimasta löytyy kaikkien suurimpien kustantajien lehdet digitaalisessa muodossa. Satojen lehtien valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja voit selata lehivalikoimamme helposti sivullamme: www.epress.fi.

Lehtivalikoiman lisäksi, tarjoamme asiakkaillemme myös reaaliaikaisen uutissyötteen kaikilta suurimmilta uutismedioilta, samassa käytöliittymässä.

ePress® -digitaalinen lehtihylly julkaisee ja jakaa kaikkien palvelun kustantajien lehdet digitaalisina versioina samalla hetkellä kun ne valmistuvat painosta. Tämä koskee niin aikakauslehtiä kuin sanomalehtiäkin. Käyttäessäsi ePress® -palvelua voit olla varma, että saat kaikki lehdet luettavaksi painotuoreina.

Kyllä, sen lisäksi että ePress® -digitaalisesta lehtihyllystä löydät kaikkien lehtien uusimmat numerot, tarjoamme myös lehtiarkiston, josta voit lukea myös aikaisemmat numerot. Löydät valitsemasi lehden aikaisemmat numerot helposti valitsemasi lehden aloitusnäkymästä.

ePress® -digitaalinen lehtihylly sisältää satoja sanoma- ja aikakauslehteä suurimmilta kustantajilta ja kasvatamme lehtivalikoimaamme jatkuvasti.

Otamme kiitollisina vastaan kaikki asiakkaamme toiveet niin lehtivalikoiman kuin jakelupisteiden sekä palvelun parantamiseen liittyen. Palautelomakkeen löydät tämän sivun alaosasta.

Ratkaisuja ongelmiin

ePress® -palvelun käyttö edellyttää lukuoikeutta, jonka saat palvelun jakelukumppaneiden tarjoamista ePress® -lukupisteistä. Tutustuthan lukupisteen ohje- ja infomateriaaliin palvelun käytöstä ja kysy tarvittaessa apua henkilökunnalta.

Mikäli käytät palvelua ePress® HotSpot -lukupisteesä, varmistathan että olet yhdistänyt laitteesi jakelupisteen tarjoamaan Wi-Fi-verkkoon. Tämän jälkeen palvelu on automaattisesti käytettävissä laitteesi selaimella.

Mikäli käytät palvelua etänä, esimerkiksi kirjastoverkon kautta, varmistathan että olet ensin kirjautunut kyseiseen verkkoon, ennen siirtymistä ePress® -sivustolle. Käänny tarvittaessa lukuoikeuden myöntäjän puoleen.

ePress® -palvelun jakelu tapahtuu jatkuvasti kasvavassa jakelijakumppaneidemme lukupisteiden verkoston kautta. Mikäli läheltäsi ei löydy lkupistettä, tutki tarjoaisiko esimerkiksi alueesi kirjasto palvelua käytettäväksesi etänä, osana heidän palveluitaan.

ePress® -digitaalinen lehtihyly sisältää yli 200 sanoma- ja aikakauslehteä suurimmilta kustantajilta ja kasvatamme lehtivalikoimaamme jatkuvasti.

Otamme kiitollisina vastaan kaikki asiakkaamme toiveet niin lehtivalikoiman kuin jakelupisteiden sekä palvelun parantamiseen liittyen. Palautelomakkeen löydät tämän sivun alaosasta.

Hyödyllistä tietoa

ePress® on suomalainen teknologiayhtiö ja nopeiten kasvava digitaalisten lehtien julkaisu- ja jakelualusta. Palvelu tuo käyttäjälleen satojen sanomalehtien ja aikakauslehtien valikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun helposti ja laiteriippumattomasti.

Palvelun kehittäjillä on vuosikymmenien yhteenlaskettu kokemus julkaisu- ja kustannus-toiminnasta sekä digitaalisten julkaisualustojen kehityksestä ja jakelusta.

Palvelu on käytettävissä ePress® -jakelijoiden lukupisteiden kautta niin paikallisesti, etänä kuin  HotSpot-verkon kautta. ePress® palvelun jakelijoita ovat muun muassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota ainutlaatuisia lukuelämyksiä asiakkailleen.

ePress® tarjoaa julkaisija- ja jakelukumppaneilleen uuden väylän lukijoidensa tavoittamiseen sekä asiakastyytyväisyyden parantamiseen.

ePress® Nordic noudattaa yritystoiminnassaan kaikkia vastuullisen ja eettisen toiminnan periaatteita. Lisätietoja: Whistle Blowing

Me ePress® -palvelun ylläpitäjinä haluamme taata, että palvelukokemuksesi on turvallinen ja tietojasi käsitellään asianmukaisesti. Sivuston käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme löydät halposti sivuston alalaidassa sijaitsevien linkkien kautta.

Käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Eväste- ja tietosuojakäytäntö

Sitoudumme ePressillä palvelumme käyttäjiin. Käytätpä sitten aputekniikoita, kuten näytönlukijaa, suurennuslasia, äänentunnistusohjelmistoa tai kytkintekniikkaa, tai jos huomaat, että sinulla on muita esteettömyystarpeita, uskomme, että kaikkien tilaajamme pitäisi pystyä käyttämään palveluamme verkkosivustoamme ja mobiilisivustoamme.

Lisätietoja sivustomme ja palvelun saavutettavuudesta löydät Tältä sivulta.

Voimmeko olla vielä jotenkin avuksi?

ePress Nordic Oy
Mannerheimintie 15a B, 00260 Helsinki
Finland
1646321-0
info@epress.fi

Yhteydenotot ja palaute