ePress on suomalainen palvelu

Tällä sivulla kerromme ePressistä palveluna ja sen ominaisuuksista, sekä suomalaisesta teknologiayrityksestä palvelun taustalla.

Avaa lehtihylly Ohjeet ja tuki

Tietoa ePress® palvelusta

Avaa lehtihylly Lukupisteet

ePress ominaisuudet

ePress näköislehdet

Avaa lehtihylly

ePress ääniversiot

Lue lisää
ePress Audio

ePress tekstinäkymä

Lue lisää
ePress Text

ePress translate

Lue lisää
ePress Translate

ePress kumppaneille

Jakelijoille Kustantajille
ePress Partners & Analytics

Tietoa meistä

ePress® on digitaalisten sisältöjen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat yli tuhannen digitaalisen ePress -lukupisteen kautta.

Usein kysyttyä

ePress® on digitaalinen lehtipalvelu, joka tarjoaa suurimpien kustantajien näköislehdet lukijoilleen helposti ja laiteriippumattomasti. Palvelu on saatavilla yli 1000 ePress lukupisteen kautta valtakunnallisesti ja sen lehtiä luetaan vuosittain yli 8 miljoonaa kertaa. Näköislehtien lisäksi tarjoaa ePress palvelun suosituimmat sisällöt myös kuunneltavina ääniversioina, sekä mobiililaitteiden näytölle optimoituna tekstinäkymänä lukijan valitsemalla kielellä.

ePressin lehtivalikoimasta löytyy kaikkien suurimpien kustantajien sanomalehdet ja aikakauslehdet digitaalisina näköislehtinä. Sisältövalikoimamme kasvaa jatkuvasti niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä korkealaatuisilla nimikkeillä. Uusimpien numeroiden lisäksi palvelun lehtiarkistosta löytyy myös lehtien vanhemmat numerot.

ePress toimii kaikkien internet-yhteydellä varustettujen laitteiden, kuten älypuhelimet, tietokoneet ja tabletit selaimessa. Palvelu on käytettävissä yli 1000 ePress -lukupisteessä valtakunnallisesti niin paikallisesti kuin etäkäyttöisesti. Aloita palvelun käyttö etsimällä sinua lähin lukupiste kartalta ja avaamalla digitaalinen lehtihylly osoitteessa www.epress.fi.

ePress lukupisteitä tarjoavat mm. kirjastot, sekä monet muut julkiset ja yksityiset toimjat kuten terveysasemat, hotellit ja ravintolat, kampaamot sekä erilaiset odotus- ja aulatilat. Lähimmän ePress -lukupisteet löydät helposti lukupisteet kartaltamme.

Yhteystiedot

ePress Nordic Oy

Postiosoite:
c/o Accounting Broker Oy
Visakoivunkuja 7 C
02130 ESPOO, FINLAND

Asiakaspalvelu

ePress kumppanuudet:

Kimmo Laine
kimmo@epress.fi
+358 50 369 3603

Lue ja kuuntele kaikilla laitteilla.

ePress® toimii kaikkien laitteiden internet-selaimessa osoitteessa epress.fi.