ePress Partners & Analytics®

ePress Partners & Analytics on ePressin kumppaneille tarkoitettu analytiikka- ja hallintaportaali, jonka ominaisuudet tuovat liiketoimintaa tukevaa lisäarvoa palvelun jakelijoille sekä kustantajille.

Kirjaudu Tilaa tunnukset
ePress Partners & Analytics
Kirjaudu Tilaa tunnukset

Partners & Analytics toiminnallisuuksia

Palvelun käytön reaaliaikainen seuranta

Reaaliaikainen kooste ja seuranta kaikkien palvelun käyttöön liittyvien tunnuslukujen tarkasteluun ja analysointiin.

Listaukset käyttäjien toivomista sisällöistä

Palvelu mahdollistaa kerätä kootusti lukijoiden lehtitoiveita. Ominaisuus tukee valintoja lehtihankinnoissa.

Käyttötilastot alueittain ja laitteittain

Hyödyllistä tietoa, joka auttaa ymmärtämään palvelun käyttötapoja sekä lukutottumuksia alueittain ja laitteittain.

Julkaisuiden tilastolliset vertailut keskenään

Kattava statistiikka julkaisun tyypin, kategorian, maantieteellisen alueen sekä palvelua tarjoavan organisaation mukaan.

UKK / ePress Partners & Analytics

ePress Partners & Analytics on ePress kumppaneiden analytiikka- ja hallintaportaali, jonka avulla palvelun jakelija- ja kustantajakumppanit voivat seurata palvelun käyttöä ja tilastoja reaaliajassa.

ePress -palvelun kumppanit voivat hyödyntää analytiikkaa ja tilastoja sisältöjen tarjoamiseen sekä hankintaan liittyen. Palvelun kumppanit saavat arvokasta tietoa palvelun käyttäjistä alueittain, päätelaitteittain ja sisällöittäin, seka tietoa mitä sisältöjä palvelun käyttäjät toivovat palveluun. Tämä tieto tukee kumppanien liiketoimintaa niin sisältöjen tarjoamisessa kuin hankintapäätöksiä tehtäessä.

Partners & Analytics on ePressin kumppaneille suunnattu palvelu, jonka käyttäminen edellyttää organisaation käyttäjätunnuksia. Voit tilata tunnukset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@epress.fi.

Tietoa meistä

ePress® on digitaalisten sisältöjen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat yli tuhannen digitaalisen ePress -lukupisteen kautta.

Lue lisää

Lue ja kuuntele kaikilla laitteilla.

ePress® toimii kaikkien laitteiden internet-selaimessa osoitteessa epress.fi.