Julkaise sisällöt ePress palvelussa

ePress kasvattaa digitaalisten sisältöjen tilausmyyntiä ja levikkiä tavoittaen lukijat yli 1000 digitaalisen lukupisteen kautta valtakunnallisesti.

Varaa esittely Lukupisteet
Varaa esittely

Tavoita lukijat yli 1000 lukupisteen kautta

Varaa esittely Lukupisteet
ePress Partners & Analytics
Lue lisää Varaa esittely

Näköislehdet myös kuunneltavina

Lue lisää Varaa esittely
ePress Text
Lue lisää Varaa esittely

Käännösversiot lukijan valitsemalle kielelle

Lue lisää Varaa esittely
Varaa esittely Lehtiluukku.fi

Tietoa meistä

ePress® on digitaalisten sisältöjen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat yli tuhannen digitaalisen ePress -lukupisteen kautta.

Lue lisää

UKK / Kustantajat

ePress® on digitaalinen lehtipalvelu, joka tarjoaa suurimpien kustantajien näköislehdet lukijoilleen helposti ja laiteriippumattomasti. Palvelu on saatavilla yli 1000 ePress lukupisteen kautta valtakunnallisesti ja sen lehtiä luetaan vuosittain lähes 7 miljoonaa kertaa. Näköislehtien lisäksi tarjoaa ePress palvelun suosituimmat sisällöt myös kuunneltavina ääniversioina, sekä mobiililaitteiden näytölle optimoituna tekstinäkymänä lukijan valitsemalla kielellä.

ePressiä käytetään jo yli 1000 palvelun jakelijakumppaneiden tarjoamien lukupisteiden kautta. Esimerkiksi yli 90% suomalaisista kirjastoista tarjoaa ePressin omille asiakkaileen, niin kirjaston asiakaspääteillä kuin etänä asiakkaiden omille laitteille kirjastoverkon kautta. Tämän lisäksi ePress on käytössä esimerkiksi terveyskeskuksissa, kampaamoketjuissa, matkailu- ja majoitusalalla sekä lukuisissa julkisissa tiloissa kautta maan.

ePressin kulmakivenä on palvelun suoraviivaisuus ja helppous niin lukijoille, jakelijoille kuin kustantajille. Lehtien julkaiseminen ePressissä vaatii kustantajalta ainoastaan painoon menevän PDF-aineiston. Näköislehdet konvertoidaan ePressin toimesta palvelun lehtiarkistoon ja tarjotaan yli 1000 jakelupisteen aktivoitavaksi omille asiakkailleen. Näköislehtien lisäksi sisällöt on mahdollista julkaista myös kuunneltavina ääniversioina sekä mobiililaitteille optimoituna tekstinäkymänä ja käännösversioina. Ryhdy ePress -julkaisijaksi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: info@epress.fi.

Lisäämällä sisältösi ePress -palveluun tavoitat lukijoita nopeasti kasvavassa jakelupisteiden verkostossamme tehokkaasti ja laiteriippumattomasti. ePress tarjoaa kustantajalle helpon ja teknisesti edistyksellisen myynti -ja jakelukanavan kaikille digitaalisille sisällöille, sekä valtakunnan laajimman peiton niin julkisella sektorilla, kuin suorassa kulutajamyynnissä lehtiluukku.fi -palvelun kautta.

ePress Partners & Analytics on edistyksellinen hallinta- ja analytiikkaportaali ePress -palvelun kumppaneille, jonka avulla voit seurata kaikkien palvelussa julkaisemiesi sisältöjen lukijamääriä, luku- ja kuntelukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä sisältöjesi parissa reaaliajassa.

Lue ja kuuntele kaikilla laitteilla.

ePress® toimii kaikkien laitteiden internet-selaimessa osoitteessa epress.fi.