Tarjoa lukuhetki asiakkaallesi

Liity ePress -palvelun yli 1000 jakelijan joukkoon ja tarjoa satojen sanoma- ja aikakauslehtien valikoima asiakkaallesi helposti ja laiteriippumattomasti yhdellä laskulla.

Varaa esittely Lukupisteet
Varaa esittely

Liity jo yli 1000 ePress jakelijan verkostoon

Varaa esittely Lukupisteet
ePress Partners & Analytics
Lue lisää Varaa esittely

Näköislehdet myös kuunneltavina

Lue lisää Varaa esittely
ePress Text
Lue lisää Varaa esittely

Käännösversiot lukijan valitsemalle kielelle

Lue lisää Varaa esittely
Lue lisää

Tietoa meistä

ePress® on digitaalisten sisältöjen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat yli tuhannen digitaalisen ePress -lukupisteen kautta.

Lue lisää

UKK / jakelijat

ePress® on digitaalinen lehtipalvelu, joka tarjoaa suurimpien kustantajien näköislehdet lukijoilleen helposti ja laiteriippumattomasti. Palvelu on saatavilla yli 1000 ePress lukupisteen kautta valtakunnallisesti ja sen lehtiä luetaan vuosittain lähes 7 miljoonaa kertaa. Näköislehtien lisäksi tarjoaa ePress palvelun suosituimmat sisällöt myös kuunneltavina ääniversioina, sekä mobiililaitteiden näytölle optimoituna tekstinäkymänä lukijan valitsemalla kielellä.

ePressiä käytetään jo yli 1000 palvelun jakelijakumppaneiden tarjoamien lukupisteiden kautta. Esimerkiksi yli 90% suomalaisista kirjastoista tarjoaa ePressin omille asiakkaileen, niin kirjaston asiakaspääteillä kuin etänä asiakkaiden omille laitteille kirjastoverkon kautta. Tämän lisäksi ePress on käytössä esimerkiksi terveyskeskuksissa, kampaamoketjuissa, matkailu- ja majoitusalalla sekä lukuisissa julkisissa tiloissa kautta maan.

ePressin jakelijaksi voi liittyä mikä tahansa organisaatio, joka haluaa tarjota markkinoiden edistyksellisimmän ja nopeiten kasvavan digitaalisen lehtipalvelun asiakkailleen, sidosryhmilleen tai henkilökunnalleen. Jakelija voi tarjota palvelua niin fyysisessä toimipisteessä kuin etänä, osana yrityksen tarjoamia muita verkkopalveluita. Liity jakelijaksi pyytämällä organisaatiolle tarjous tai varaamalla 15 minuutin verkkoesittely lähettämällä meille sähköpostia: info@epress.fi.

ePressin hinnoittelu perustuu palvelussa julkaistavien lehtien tilausmaksuihin sekä palvelun käyttömaksuun. Asiakaskohtaiseen hinnoitteluun vaikuttaa ensisijaisesti lukuoikeuksien määrä, eli kuinka monta yhtäaikaista lukuoikeutta palvelun jakelija tarjoaa omille asiakkailleen. Pyydä organisaatiollesi ePress tarjous sähköpostitse osoitteesta: info@epress.fi.

ePress Partners & Analytics on edistyksellinen hallinta- ja analytiikkaportaali ePress -palvelun kumppaneille, jonka avulla voit seurata tarjoamiesi sisältöjen lukijamääriä, luku- ja kuntelukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliajassa. ePressin kumppaniportaalin analytiikan avulla näet mitä sisältöjä juuri sinun asiakkaasi haluavat lukea ja aktivoit ne saumattomasti lehtivalikoimaasi.

Lue ja kuuntele kaikilla laitteilla.

ePress® toimii kaikkien laitteiden internet-selaimessa osoitteessa epress.fi.