ePress® ja valtakunnallinen kampaamoketju aloittivat digitaalisten lehtien jakeluyhteistyön

ePressin lukupisteiden verkosto laajenee Hairlekiini kampaamoketjun aloittaessa digitaalisten lehtien tarjoamisen asiakkailleen. Hairlekiini on valtakunnallinen kampaamoketju, jolla on 44 toimipistettä 32 paikkakunnalla ja ne palvelevat tuhansia asiakkaita kuukausittain.

ePress tarjoaa helpon ja laadukkaan lukuhetken kampaamon asiakkaille omalla matkapuhelimella. Näköislehtien lisäksi asiakkaat voivat myös kuunnella palvelun suosituimmat artikkelit tai lukea ne mobiililaitteen näytölle optimoituna tekstisyötteenä.

“ePressin digitaalinen lehtipalvelu tuo erinomaisen lisän asiakaskokemukseemme, ja asiakkaamme pitävät palvelusta todella paljon. Samalla säästymme paperilehtien valinnalta, tilauksilta, järjestelyiltä ja kierrätykseltä.” – kertoo Kristiina Torvinen, Hairlekiini ketjun toimitusjohtaja.

”Yhteistyö Hairlekiini -kampaamoketjun kanssa on erinomainen esimerkki siitä, miten palvelualan yritykset voivat parantaa asiakkaidensa palvelukokemusta tarjoamalla digitaalisia lukuelämyksiä ePress palvelun avulla. Palvelussa käyttäjä itse valitsee kiinnostavimmat sisällöt, lehdet ja artikkelit luettavaksi tai kuunneltaviksi”, – toteaa Kimmo Laine ePressiltä.

Hairlekiini kampaamoketjun ja ePressin yhteistyö kasvattaa jo yli 1000 ePress -lukupisteen verkostoa entisestään, ja on erinomainen esimerkki digitaalisen lehtipalvelun tuomasta lisäarvosta palvelualan toimijoille sekä sisältöjen kustantajille lukijoiden tavoittamiseksi.

Lisäietoja

ePress®
Kimmo Laine
kimmo@epress.fi
+358 50 369 3603